A Csapat

Antal Péter
Antal Jenő
Mazug Tímea

Évekkel ezelőtt jött az ötletünk a testvéremmel, hogy megpróbáljuk az off-roadozást. Mivel az autók és motorok iránti érdeklődésünk közel 20 évre nyúlik vissza, és azóta saját magunk javítjuk az autókat, ezért gondoltuk megbirkózunk egy off-roados autó felkészítésével is.
Mindenképpen dieselre gondoltunk, és még feltétel volt az öszkerékhajtás, a differenciálzár és a felező. Vásároltunk is egy roncs 2.5 literes diesel Mitsubishi Pajero-t. A felkészítés elég jól sikerült mivel a versenyeken több második és harmadik helyezéseket értünk el.

2007. év végén született meg bennünk az a gondolat, hogy a 2008-ban az ismételten megrendezésre kerülő Budapest-Bamako Rallyn szívesen részt vennénk. De már 2008-ra a nevezés elfogyott mire észbe kaptunk. Ezért 2009 év elején gyorsan beneveztünk nehogy úgy járjunk mint az előző évben.

Tímea utolsó pillanatban került a csapatba. A levelező listán olvastuk, hogy csapatot keres, mivel voltak kiesett nevezőink, így örömmel bevettük a helyére.
Tímea webes munkáin kívül éjszakánként túlméretes kamionokat kísér figyelmeztető jelzéssel felszerelt autójával, így igencsak közel áll hozzá a kaland és az autózás.

Jótékonyság

A versenyen való minél eredményesebb célba érkezésen kívül szeretnénk lehetőség szerint egy vagy több falusi iskolát meglátogatni és mind a tanárokat, mind a diákokat számukra hasznos, olyan tárgyakkal megajándékozni, amelyek segíthetik az oktatást, ezzel a térség gyerekeinek szellemi fejlődését.